Баздникин: Одлуките кои ќе ги донесат Македонците не смее да бидат наметнати од надвор

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска ги прими акредитивните писма на новоименуваните амбасадори на Руската Федерација и на Австралија

Read more

Македонските возови од наредниот месец нема да сообраќаат надвор од државава

Единствените меѓународни возови кои еднаш дневно сообраќаа на релациите Скопје-Белград и Скопје-Солун од почетокот на следниот месец се укинуваат.  

Read more