Со дигитална алатка до поголема координација на кризниот менаџмент

Преку дигитална алатка за просторно прикажување податоци во реално време, македонските институции ќе го унапредуваат менаџирањето со кризи, елементарни непогоди

Read more

Анѓушев: Размислуваме за замрзнување на придонесите на текстилните и кожарските работници

Владата размислува за мерката за замрзнување на придонесите на работниците во текстилната и кожарската индустрија. Ова денеска го најави вицепремиерот

Read more