ВИДЕО – „Малите општини против евроскептицизмот“ – трибина во Крушево

„Малите општини против евроскептицизмот“ беше насловот на трибината која два дена се одржуваше во Крушево, а  на која учествуваа 50-тина

Read more

ВИДЕО – Земјоделците бараат олеснувања при аплицирањето за ЕУ фонфовите

Земјоделците бараат олеснувања при аплицирањето за ЕУ фонфовите и помош од страна на надлежните органи при доставувањето на документите. Велат

Read more

ВИДЕО – Дали наскоро Маркови Кули ќе биде ставено на постојаната листа на заштита на УНЕСКО ?

Дали после Охрид биогеографската целина Маркови Кули ќе биде следниот регион во Македонија кој ќе биде ставен на постојаната листа

Read more