ВМРО-ДПМНЕ : Кога од СДС велат дека животот во Македонија дошол, сигурно мислат на нивните функционери и деца

Сведоци сме за скандалот за кој пишуваа многу медиуми поврзан со стипендијата во висина од 40.000 евра доделена на ќерката

Read more

ВИДЕО – Димитров : Македонското прашање секогаш го решавале  други, без да не прашаат нас, овој пат ние бевме на масата

Македонското прашање секогаш го решавале  други, без да не прашаат нас, овој пат ние бевме на масата. Кажавме ние сме

Read more

ВИДЕО – Над 400 учесници на најдолгиот планински маратон во Македонија – „Krali Marko Trails“ во Прилеп

По 8-ми пат во Прилеп се одржува најдолгиот планински маратион во Македонија „Krali Marko Trails“ или по стапките на Крали

Read more