ВИДЕО – Првата авторска песна и видео запис на „Vinyl Bandits” – „Сенка“

Популарните „Банда бенд”, сега ребрендирани и подновени како „Vinyl Bandits” ја промовираа првата своја авторска песна и видео запис, насловена

Read more