ЏК „СЕИШИН“ со презентација на џудо спортот на градскиот плоштад во Прилеп

Џудо Клубот СЕИШИН –Прилеп во соработка со Агенцијата за Млади и Спорт е вклучен во проектот Европска Недела на спортот

Read more

Меѓународна младинска конференција „Европски вредности за иднината на југоисточните европски земји“

Младински Сојуз–Крушево, во соработка со Фондација Фридрих Еберт, канцеларијата Скопје, како  и поддршка од Пактот за стабилност на Југоисточна Европа

Read more

ВИДЕО – Ристески : Името на Македонија и идентитетот немаат цена и не се на продажба, договорот е капитулантски

Во 1991 година македонскиот народ на референдум се изјасни за самостојна, независна, суверена Република Македонија. Преку тогашниот референдум, Македонецот продолжи

Read more

ВИДЕО – „Еурокомпозит“ за утре најавија нов штрајк пред Влада, 3 недели немаат струја во фирмата

Еурокомпозит за утре најавуваат нов штрајк пред Влада. Велат дека повторно се соочуваат со истите проблеми немаат земено плата, немаат

Read more