ВИДЕО – Сугарески : Наскоро ќе се потпише анекс на договорот за ексресниот пат Прилеп – Градско и ќе се забрза изградбата

Ланската година кога имаше многу мал прогрес на активности на експресниот пат Прилеп-Градско. Наследивме голем број на проблеми, вклучително проблеми

Read more