ВИДЕО – Светски куп натпревари во воздухопловно моделарство во Прилеп

По 18-ти пат на спортскиот аеродром кај Прилеп се одржаа светските куп натпревари во воздухопловно моделарство „Прилеп куп – трофеј

Read more