OO СДСМ Прилеп: Во неделата 90 % од граѓаните недвосмислено се изјаснија за влез на Македонија во ЕУ и НАТО

На неделното референдумско изјаснување, 610.000 граѓани на нашата држава рекоа дека се ЗА влез на Македонија во ЕУ и НАТО.

Read more

ВИДЕО – Ристески : Во неделата победи народот, не партиите, тие што се закануваа и уценуваа сите ќе одговараат

Почитувани граѓани на Општина Прилеп, почитувани горди Македонци!! Во неделата на 30 септември победивте вие! Ни една партија не е

Read more