ВИДЕО – Несекојдневен мултимедијален концертен перформанс во Прилеп – „Сонувања за заборавеното“

Прилепската публика синоќа имаше можност да ужива во еден несекојдневен мултимедијален концертен перформанс насловен како „Сонувања за заборавеното“ кој се

Read more

Општина Прилеп : Се преземаат активности за отворање на уште две нови градинки

Во повеќе наврати досега, Општина Прилеп и градоначалникот Илија Јованоски покажале дека грижата за најмладите им е од приоритетно значење. 

Read more

ВИДЕО – ВМРО-ДПМНЕ: Дали градоначалникот може да ја гарантира безбедноста на децата со хаосот во градинките

Дали градоначалникот Јованоски и директорот на детските градинки можат да ја гарантираат безбедноста на децата во градинките во Прилеп, со

Read more