Општина Прилеп: Изготвен е проектот за изгледот на спортско – рекреативниот центар, се обезбедуваат финансии за градба

Новата локална власта, согласно изборното ветување на градоначалникот Јованоски за изградба на  „спортско – рекреативен центар“ во спортската сала „Македонија“,

Read more