ВИДЕО – Од 20 и 21 октомври во Прилеп по 18-ти пат ќе се одржи меѓународниот музички детски фестивал „Ѕвездички“

Овој викенд, на 20 и 21 октомври во Прилеп по 18-ти пат ќе се одржи меѓународниот музички детски фестивал „Ѕвездички“.

Read more

Јованоски: Во 2019 година во Прилеп нема да има неасфалтирана улица

Општина Прилеп продолжува со реализација на Програмата за инфраструктурно уредување на градот и населените места. Градоначалникот Илија Јованоски денеска изврши

Read more