ВИДЕО – „Цвет во аманет“ – првата збирка поезија на Андриана Ристеска

Поетесата Андриана Ристеска вечерва во „Арт кафе“ во Прилеп ја промовираше својата прва збирка поезија, насловена како „Цвет во аманет“.

Read more