ЏК „Сеишин“ освои 19 медали на меѓународниот турнир „Прилеп Опен 2018“

Клубот СЕИШИН  зеде учество на Меѓународниот Турнир „Прилеп Опен-2018“ во организација на Џудо Клубот Пролетер Прилеп. На овој Турнир СЕИШИН учествуваше

Read more

Тандемот на ЏК „Бушудо“ незапирлив – 7 медали на меѓународниот турнир „Прилеп Опен 2018”

Џудо клубот “Бушидо” зеде учество на 17-тиот меѓународен џудо турнир “Прилеп Опен 2018”. Клубот се натпреваруваше со 10 натпреварувачи кои

Read more