ОО СДСМ Прилеп : Јалови се сите обиди на криминалната и антизападна ВМРО-ДПМНЕ да го спречи развојот на Прилеп

Локалните послушници на Мицкоски и долгогодишни следбеници на криминалните политики на Никола Груевски, не можат да се помират со фактот

Read more

ВИДЕО – Ристески : Јованоски да се симне меѓу граѓаните и нека ги праша дали се задоволни од неговото досегашно владеење

Пред некој ден градоначалникот на Општина Прилеп, Илија Јованоски, одржа прес конференција на која презентираше што сработила досега локалната власт

Read more