ВИДЕО – Награда за животно дело по повод празникот 3-ти Ноември за дуетот Селимова-Желчески

Наградата за животно дело Златна плакета, која се доделува по повод 3-ти Ноември, Денот на ослободувањето на Прилеп, годинава оди

Read more