ВИДЕО – Се пошумуваше пределот кај манастирот „Св. Преображение“ во Крушево, организатор компанијата „СЕКЕ“

Со над 1.200 садници на сребрена смрча, дуглазија и црн бор денеска беше пошумен пределот околу манастирот „Св. Преображение“ во

Read more