ВИДЕО – Одбележан „3 Ноември“ во Прилеп, борците без конкретен став за промената на одлуките на АСНОМ во Преамбулата

Организацијата на Борци од Прилеп, градот Херој, градот кој дал најмногу жртви и Народни херои за време на НОБ, без

Read more