ВИДЕО – И прилепските бранители бараат Општина Прилеп да ги ослободи од плаќање на комунални давачки

По примерот на Општина Сарај која ги ослободи од комуналии припадниците на ОНА и прилепските бранители бараат Општина Прилеп да

Read more

Граѓаните со ниска доверба кон институциите – најниска доверба за судството и антикорупциска

Генерално, се намалува довербата на граѓаните во институциите во земјата, но и во медиумите и во граѓанските организации.Само полицијата и

Read more