ВИДЕО – Се уште без поддршка – само 8.000 евра ги делат Маријана и Владимир од Аконкагва

Само 8.000 евра ги делат прилепчаните Маријана Ѓорѓиевска и Владимир Јованоски од искачување на највисокиот врв во Јужна Америка и

Read more

ВИДЕО- Започна да се реконструира кровот на куќата на Блаже Конески во Небрегово

Започна реконструкцијата на кровот на Спомен домот на Блаже Конески кој се наоѓа во неговото родно Небрегово. Инвестицијата чини околу

Read more

Прилепчаните Мери Мирческа и Александар Стојкоски ќе трчаат на Мон Блан

Младите прилепчани, Мери Мирческа и Александар Стојкоски, ќе ги претставуваат Прилеп и Македонија на најпрестижната светска трка во планинско трчање

Read more

ВИДЕО – Јованоски: Халата за секундарна селекција нема да се гради бидејќи е нерентабилна, за досегашните штети да реагира ОЈО

Сакам да Ве информирам за најекспонираната, најфалената, а всушност најпромашената и економски најнеоправдана инвестиција што ја започнал мојот претходник, Златко

Read more