ВИДЕО – Тутунарите очекуваат просечна цена како лани, експертите со став дека тутунот го нема ланскиот квалитет

Заврши верификацијата на мострите за тутун и тие деновиве ќе бидат распределени на откупните пунктови низ Македонија. Годинава се очекува

Read more