ВИДЕО – Ристески : Поскапувањето на водата докажа дека Јованоски предизборно лажел кога ветуваше 20% пониски сметки за вода

Денес на продолжението на 20. седница на Советот на Општина Прилеп е донесена уште една штетна одлука за граѓаните на

Read more