Американска компанија бара луѓе што ќе патуваат низ светот, ќе пушат марихуана и ќе добиваат плата за тоа

„Хеви хитерс“, калифорниска компанија што се занимава со производство на полнење масло за електрични цигари, бара 20 амбасадори. Имено, луѓето

Read more