ВИДЕО – Стоматолозите во Прилеп на протест, не се задоволни од договорите на Фондот

Поради катастрофалната состојба во која се наоѓаат стоматолозите и нивната просечна плата од 15.000 денари, излеговме денеска за да го

Read more

ВИДЕО – Матичните лекари од Прилеп на протест поради строгата казнена политика на Фондот

Матичните лекари од Прилеп денеска со мирен протест пред ФЗОМ го изразија своето незадоволство од предлог договорите на Фондот и

Read more