ВИДЕО – Вистинско чудо како досега e жив, 10 години живее сам, со многу болести, без струја и без огрев

Десет години живее сам, без струја, без помош од никого, кога ќе дојде зима нема огрев, се топли само со

Read more

Оливер Спасовски е најплатениот министер во Владата – дури и премиерот Заев има пониска плата

Како дел од заложбите на Владата на Република Македонија за поголема дигитална транспарентност, објавени се висините на платите на Претседателот на Владата

Read more

Невладини организации најавија тужби против Македонија пред домашните и меѓународните судови за аерозагадувањето

Здружението за социјални иновации и одржлив развој „РАДАР”, Новинари за човекови права, Првата детска амбасада „Меѓаши” и Зелениот институт, најавија

Read more