ВИДЕО – Граѓаните се повеќе посетуваат психолог, се актуелизира и прашањето за матичен психолог

Според психолозите граѓаните во Македонија се повеќе ја идентификувале потребата од нивната работа. За секое дисфункционално однесување тие веќе почнувале

Read more