ВИДЕО – Благоја Мирески со канго обувки го истрча прилепскиот полумаратон долг 21 км.

Како пикантерија напрвиот прилепски полумаратон беше тоа што за прв пат на Балканот, а можеби и во Европа, Благоја Мирески од

Read more

ВИДЕО – Над 200 учесници на првиот прилепски полумаратон долг 21км., победник Игор Јакимовски од Скопје

Во Прилеп се одржа првиот прилепски полумаратон долг 21км. на кој учество зедоа над 200 натпреварувачи од Македонија и околните

Read more