Лидерите на ЕУ дадоа зелено светло за Брегзит, кој Британија може да ја чини 100 милијарди фунти годишно

Лидерите на земјите-членки на Европската Унија го поддржаа договорот за Брегзит, на вонредниот самит што се одржа во Брисел. Нацрт-декларацијата

Read more

ВИДЕО – Општина Прилеп започна со обештетување на земјоделците кои претрпеа штети во јулското невреме

Општина Прилеп денеска започна со обештетување на земјоделците кои претрпеа големи штети во јулското невреме. За оваа намена општина Прилеп

Read more