ВИДЕО – Катастрофално : Лани 22,2 % од граѓаните во Македонија живееле во сиромаштија

Скоро една четвртина од граѓаните во Македонија живеат во сиромаштија. Ова се најновите податоци на Државниот завод за статистика според

Read more