ВИДЕО – Клубовите за лекувани алкохоличари функционираат без денар државна помош и без вработен стручен кадар

Животот со алкохолот е пекол. Ако имате алхоличар дома трпи цело семејство. Еве веќе 11 години редовно го посетувам клубот

Read more

„Малата сирена“ – музичко/сценски спектакл за деца и млади во недела во Прилеп

Танцовото студио и портал за современи изведувачки уметности „Зодијак“ од Прилеп во партнерска соработка со Училиштето за театар Чин 4

Read more

Со „Љубовни пози на историјата“ од Горан Стефановски прилепскиот театар на фестивалот во Никшиќ

Театарот „Војдан Чернодрински“ со претставата „ Љубовни пози на историјата (,,Figurae, veneris, historiae“ ) од Горан Стефановски, во режија на

Read more