Млади од 5 европски земји во Крушево промовираат толеранција, почит и разбирање

Млади од Македонија, Турција, Грузија, Хрватска и Литванија престојуваат во Крушево како дел од проектот „Разновидност, толеранцијаи и прифаќање“ имплементиран

Read more