ВИДЕО – СЛАП : Голем дел од лековите извршени со паралелен увоз во Македонија се небезбедни

Лековите извршени со паралелен увоз во Македонија, особено оние наменети најчесто за ретките болести, кои се поефтини од оригиналните се

Read more

Инфраструктурни зафати во „Опаленик“ со кои ќе се обезбеди вода за индустриската зона и дел од населените места

Започнаа градежните зафати за проектот за зафаќање на изворите на вода кај индустриската зона „Опаленик“ кај Крушево. Проектот е во

Read more

ВИДЕО – Македонската економија во моментов нема да може да издржи ново покачување на минималната плата

Македонската економија во моментов нема да може да издржи ново покачување на минималната плата или пак доколку се случи тоа

Read more