ВИДЕО – Богданоски : Од полицијата ни се закануваа да не го блокираме патот Прилеп-Скопје

Две странски компании веќе доставиле понуди за купување на прилепски Еурокомпозит. Вицепремиерот Аншуѓев не сакаше да ги открие нивните имиња,

Read more