ВИДЕО – Атрактивна победа со нокаут во првата рунда на прилепчанецот Трајкоски

Во Тирана Албанија на 08 декември во саботата се одржа професионална боксерска ревија во организација на Албанската Боксерска Унија и

Read more

Макрон свика консултации и обраќање до јавноста со цел излез од кризата со „жолтите елеци“

Францускиот претседател Емануел Макорн за попладнево свика вонредна средба со социјалните партнери во обид да се најде излез од кризата

Read more

ВИДЕО – Старата механизација и невнимателноста при нејзиното користење главен фактор за несреќите во земјоделскиот сектор

Земјоделската механизација, особено тракторите се едни од средствата кои им ја даваат најголемата помош на земјоделците и помагаат за развој

Read more