УЈП потсетува на регистрацијата за „е-персонален данок“ до крајот на годинава – во Прилеп регистрирани 70% од обврзниците

Досега 70 отсто од очекуваните преку 96.000 даночни обврзници во Прилепската регионална дирекција на УЈП електронски се регистрирале на е-персонален

Read more