ВИДЕО – Протест на бранителите во Прилеп за зачувување на идентитетот и името на државата

Бранителите во Прилеп денеска одржаа протест на кој што побараа како што велат итно запирање на обезличувањето на македонскиот народ

Read more

ВИДЕО – Протест на КСС во Прилеп, се бараа повисоки плати, К-15, колективни договори и стоп за партиските вработувања

Конфередерацијата на слободни синдикати денеска одржа мирен протест во Прилеп повторувајќи ги нивните барања зголемување на платите во јавниот сектор,

Read more