„Авантурите на Пинокио“, сабота и недела на репертоарот на прилепскиот театар

Репертоар за театарот „Војдан Чернодрински“ сабота и недела.   22.12.2018 (сабота) – 13.00 ч.   ПРЕДПРЕМИЕРА   „Авантурите на Пинокио“ режија

Read more