ВИДЕО–Дамчески : Прилепскиот театар без соодветен однос од државата, функционираме како драмска секција

Државата нема соодветен однос кон прилепскиот театар. Иако сме едни од најдобрите театри во Македонија ние веќе 14 години немаме

Read more

СДСМ: Младите од ДПМНЕ да ја слушнат снимката за партиските вработувања на Ристески во прилепската болница

Младите од ДПМНЕ-Прилеп да ја слушнат аудио снимката на која се слуша како Петар Ристески им порачува на вработените дека

Read more

ВИДЕО – Неделкоски : Лага е дека сум крадел од сметката на Сојузот, јас открив криминал тежок 2,5 милиони евра

Комплетна дезинформација и лага вака Неделкоски ги оцени денешните обвинувања на тутунарските здруженија од Прилеп, Долнени и Крушево дека тој

Read more

ВИДЕО – Тутунарите со обвинувања дека претседателот на Сојузот, Кире Неделкоски, проневерил 9 милиони денари

Дали од сметката на Сојузот на тутунарски здруженија се украдении 9 милиони денари ? Дел од здруженијата на тутунари од

Read more

Општина Прилеп: За кадровската политика на Петар Ристески во прилепската болница сведочат тонските записи

За лошите услови во здравството погубни беа политиките на бегалецот Никола Груевски, како и на вашиот претседател на ОК, Петар

Read more