Традиционална крводарителска акција на СДСМ Прилеп „Дарувај крв – спаси живот!“

Локалниот клуб на Социјалдемократската младина на Македонија од Прилеп по 17-ти пат ја организираше традиционалната крводарителска акција „Дарувај крв –

Read more

ВИДЕО – СДСМ и ВМРО-ДПМНЕ се повлекуваат, дали пратениците ќе ги добијат новите бенефиции ?

По веста дека пратениците си подготвуваат законски измени со кои ќе добијат привилегии и сигурна државна работа за себе откако

Read more

ВИДЕО – Мицкоски : До 11 јануари ќе биде објавен оглас за кандидатура за претседател на Македонија

Го утврдивме гантограмот на активности кој што ќе следува во периодов, а тој ќе се однесува на избор на претседателски

Read more

ВИДЕО – Мицкоски : Народот е изневерен, опљачкан и понижен, првата победа следува на претседателските избори

Македонија допрва ја започнува својата битка, oва не е нејзиниот крај. Нема договор кој може да не избрише како нација.

Read more