ВИДЕО – IPA Прилеп го организираше Националниот полициски турнир во стрелашство со воздушна пушка и пикадо

Полициски службеници од скоро цела Македонија денеска во Прилеп се натпреваруваа на вториот Национален турнир во стрелашство со воздушна пушка

Read more

ВИДЕО – 130 медали на меѓународните и државните натпревари за ЏК „Бушидо“ во 2018, 70% од медалите освоени во странство

Оваа година ЏК „Бушидо“ од Прилеп ја заврши со голем број успеси како на меѓународно така и на државно ниво.

Read more