Второ место за Ставре Јада на ФИС натпреварот во нордиско трчање во Србија

Нашиот репрезентатиивец во нордиско скијање и биатлон Ставре Јада го освои второто место на ФИС натпреварот во нордиско трчање кој

Read more

Новогодишна театарска претстава на драмската секција при ООУ „Климент Охридски“

И оваа година драмската секција при ООУ „Климент Охридски“ неуморно работеше за да ги израдува најмалите во овие предновогодишни денови.

Read more

Бидете хумани и донирајте за сиромашните семејства, акцијата на Стара црква трае уште само 2 дена

Црквата Свето Благовештение или Стара Црква од Прилеп веќе 10-та година по ред традиционално ја организира хуманитарната акција за социјално загрозените

Read more