Новогодишната парада во центарот на Прилеп за најмладите, забавата проодолжува и вечер на плоштадот

Нино Величковски со своите тамбураши, Гоце Чоки и Фортисимо Бенд, The Hounds, огнениот перформанс на групата Агни, огномет и диџеи.

Read more