ВИДЕО – Конаците на Трескавец готови до мај, ќе се работи и во црквите во Зрзе и Свети Никола во Манастир, Мариово

Манастирот Трескавец, црквата Свети Никола во село Манастир Мариово, како и црквите во Зрзе ќе бидат едни од капиталните проекти

Read more