ВИДЕО – Откупени 16 милиони килограми на тутун, остануваат уште околу 6 милиони, просечна цена 210 денари

Поради ниските температури намален е интензитетот на откупот на тутун. Тутунарите чекаат затоплување за да може да го предадат. Според

Read more

Баба го издрогирала цело семејство: За ручек им зготвила патка полнета со марихуана

Седумчлено семејство од чешкиот град Вратимов за Божик завршило во болница со вртоглавици, мачнина и халуцинации, бидејќи бабата која спремала

Read more