ВИДЕО – Прилеп урива рекорди по аеро загаденост на светско ниво, локалната самоуправа вели станицата е во тест период

Прилеп урива рекорди по аеро загаденост на светско ниво. Според резултатите на новата мерна станица синоќа Прилеп можеби беше најзагадениот

Read more