Утре во Прилеп протест за поддршка на Јане Ченто

Македонското патриотско здружение „Пере Тошев“ од Прилеп утре со почеток во 19 часот на Камената бина, плоштад Александрија, организира мирен протест против,

Read more

ВИДЕО – Родителите на децата со попреченост од „Порака“-Прилеп бараат нивниот клуб да прерасне во Дневен центар

Родителите на децата со интелектуална попреченост од центарот „Порака“ од Прилеп бараат државата нивниот социјалeн клуб кој денеска прослави 4

Read more