Почна обесштетувањето на граѓаните на кои не им беа уплаќани придонесите во вториот пензиски столб

Првата уплата од државата кон двете приватни пензиски друштва за оштетените осигуреници на кои со години не им биле плаќани

Read more

Нова кражба во продавница за мобилни телефони во Прилеп – украден е сефот со пари и телефони

Вчера ( 28.01.2019 година ) во 05.00 часот пријавена е тешка кражба на продавница за мобилни телефони лоцирана на булевар

Read more

Одрон на камења го блокираше патот Прилеп-М. Брод на преминот Барбарос

Поради одрони на двете коловозни ленти од утринава од 9.10 часот е блокиран патот Прилеп-Македонски Брод кај планинскиот превој Барбарос, соопштија

Read more

ВИДЕО – Полицијата им забрани на поранешните вработени во Еурокомпозит да го блокираат патот Прилеп-Скопје

Кордон од полицајци денеска не им дозволија на поранешните вработени во државната компанија Еурокомпозит да го блокираат патот Прилеп-Скопје, со

Read more