Приведени поранешните министри за земјоделие Спасеновски, Цветков, Димовски и Делев

Полицијата уапси тројца поранешни министри за земјоделие и еден заменик. Ацо Спасеновски, Михаил Цветков, Љупчо Димовски и  Кристијан Делев се сомничат

Read more