ВИДЕО – Театарот во Прилеп се распаѓа, актерите работат во катастрофални услови – мувла, вода и стаорци

Глувци шетаат на сите страни, умираат скриени по кошињата, кога врне често пати тече вода во голем дел од просториите,

Read more