Прилепчани ќе плаќаат повисоки сметки за вода за 60-тина %, Општина Прилеп ќе ја субвенционира сметката за околу 500 социјално ранливи семејства

Прилепчани ќе плаќаат повисоки сметки за вода за околу 60-тина %. На денешната 24-та седница Советот на Општина Прилеп донесе

Read more